QRM Sheetmetal levert plaat op maat door middel van lasersnijden en kanten. De producten worden in iedere gewenste vorm gesneden en daarna gebogen. Upload uw tekening(en) en wij dragen zorg voor een perfecte uitvoering, kwaliteit en levertijd.

Kanten/zetten

Het kanten/zetten van metaal is een proces waarbij staal, roestvaststaal en aluminium gecontroleerd wordt gebogen tot de gewenste vorm. Dit proces is een lastige materie in verband met de restricties op de mogelijkheden. Dat kan zijn omdat een buighoek niet haalbaar is, een te buigen kant te dicht op een andere zijde zit, het product in botsing (collission) komt met de kantbank etc.

Om deze problemen te ondervangen, maakt QRM-Sheetmetal.com gebruik van geavanceerde 3D software om zo hun buigproces te controleren, optimaliseren en calculeren. Een bijzondere bijkomstigheid is, dat we dat ook nog eens allemaal online kunnen bepalen. Door middel van uw 3D (STEP-bestanden) kijkt onze software naar de maakbaarheid. Indien het een maakbaar product betreft, wordt vervolgens automatisch de exacte uitslag bepaald, de prijscalculatie voor het buigen gemaakt en het CNC programma voor een van onze kantbanken alvast gemaakt.

Staal

Het kanten/zetten van diverse staalsoorten als DC01, Zincor, Sendzimir, S235, S355 en S420 wordt uitgevoerd op onze CNC kantbanken welke allen voorzien zijn van een automatische gereedschapwisselaar. Door deze hoge graad van automatisering aan zowel de softwarezijde als de productiezijde wordt de tijd voor werkvoorbereiding en omstellen van de machine met vele tientallen procenten gereduceerd.

Staalsoorten verwerken we tot een lengte van 3000mm en een dikte van 6mm. U vindt de soorten en daarbij behorende materiaaldikte terug in het materiaaloverzicht onder staal.

Roestvast staal

Roestvaststaal ofwel RVS wordt bij QRM-Sheetmetal.com met een hoge nauwkeurigheid gekant/gezet. Het buigen van RVS plaatwerk gebeurt met de grootste zorg. Om eventuele afdrukkingen van het kantpersgereedschap te voorkomen, kunnen we op verzoek (aangeven op een PDF welke u kunt uploaden in ons portaal) door middel van een speciale beschermdoek deze afdrukkingen voorkomen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om RVS producten richtingloos te schuren om zo een mooie oppervlakte afwerking te verkrijgen en scherpe snijkanten licht af te ronden.

Roestvaststaalsoorten verwerken we tot een lengte van 3000mm en een dikte van 6mm. U vindt de soorten en daarbij behorende materiaaldikte terug in het materiaaloverzicht onder RVS.

Aluminium

Aluminium is een zacht materiaal, waarbij de inwendige buigradius kleiner is dan bij staal of roestvaststaal. Onze software bepaald zonder enig probleem de juiste uitslag voor deze producten. Ook aluminium, kunnen we net als RVS netjes richtingloos borstelen en buigen door middel van een speciale beschermdoek om afdrukking van gereedschap te voorkomen.

Aluminium verwerken we tot een lengte van 3000mm en een dikte van 6mm. U vindt de soorten en daarbij behorende materiaaldikte terug in het materiaaloverzicht onder aluminium.

Bij QRM sheetmetal snijden we 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Een modern en uitgebreid machinepark, volledig geautomatiseerd.

Online uw aanvraag of opdracht ingeven kan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Snel en gemakkelijk uw offerte aanvragen en/of bestellen:

  1. Upload uw tekeningen (DXF/STEP files)
  2. Materiaalsoort, dikte en aantal ingeven (bij een STEP file wordt de dikte uit de file overgenomen)
  3. Uw offerte/order wordt automatisch gegenereerd

 

U kunt geen gebruik maken van de webcalculatie op een mobiel en alleen op een desktop versie.

CONTACTGEGEVENS

Franklinstraat 10
6003 DK WEERT
E: info@qrm-sheetmetal.com
Top
QRM sheetmetal