QRM Sheetmetal levert plaat op maat door middel van lasersnijden en kanten. De producten worden in iedere gewenste vorm gesneden en daarna gebogen. Upload uw tekening(en) en wij dragen zorg voor een perfecte uitvoering, kwaliteit en levertijd.

Lasersnijden

Lasersnijden van metaal heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere snijprocessen zoals onder andere de nauwkeurigheid het lage energieverbruik.
Door middel van een sterke lichtbundel wordt het plaatmateriaal op maat gesneden. Materialen als staal, roestvast staal en aluminium kunnen hiermee worden verwerkt.
Het laservermogen wat wordt gebruikt om te snijden, is afhankelijk van het gewenste materiaal en de daarbij behorende dikte.

Staal

Het lasersnijden van koolstofstaal gaat met een hoge snelheid en nauwkeurigheid.
Staal kan zowel met zuurstof als met stikstof worden gesneden. Het snijden met stikstof heeft als voordeel dat de snijkant oxidevrij is.
Graveren van buiglijnen, positioneerlijnen of tekst/nummers is een mogelijkheid als hulpmiddel voor opvolgende bewerkingen van het product.

Roestvast staal

Roestvast staal ofwel RVS wordt binnen vele industrieën toegepast. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Voedingsmiddelen industrie, petrochemische industrie, scheepsbouw, transportmiddelen etc.
De voordelen van RVS zijn onder andere de corrosieweerstand, hittebestendigheid, verwerkbaarheid en uiteraard het mooie uiterlijk!

Aluminium

Aluminium wordt in vele sectoren gebruikt. Bijvoorbeeld in de bouw, jachtbouw, transportmiddelen en verpakkingsindustrie.
Lasersnijden van aluminium vergt meer vermogen dan RVS en staal. Als snijgas wordt stikstof gebruikt met een hoge druk.

Bij QRM sheetmetal snijden we 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Een modern en uitgebreid machinepark, volledig geautomatiseerd.

Online uw aanvraag of opdracht ingeven kan ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Snel en gemakkelijk uw offerte aanvragen en/of bestellen:

  1. Upload uw tekeningen (DXF/STEP files)
  2. Materiaalsoort, dikte en aantal ingeven (bij een STEP file wordt de dikte uit de file overgenomen)
  3. Uw offerte/order wordt automatisch gegenereerd
U kunt geen gebruik maken van de webcalculatie op een mobiel en alleen op een desktop versie.

CONTACTGEGEVENS

Franklinstraat 10
6003 DK WEERT
E: info@qrm-sheetmetal.com
Top
QRM sheetmetal