QRM sheetmetal is online leverancier van lasergesneden / gekante producten op maat

QRM sheetmetal is als één van de weinige metaalverwerkende bedrijven in zéér hoge mate geautomatiseerd. Onze in eigen huis ontwikkelde software zorgt voor een snelle afhandeling van het hele administratieve proces, terwijl onze volledig geautomatiseerde lasersnijmachines en kantbanken de productiezijde geheel afwerken.

24/7

Door de hoge automatiseringsgraad, de 24/7 productiefaciliteit en het uitgebreide en ultra moderne machinepark, zijn wij in staat om producten van de beste kwaliteit tegen een zéér aantrekkelijke prijs te lasersnijden en kanten. Onze capaciteit omvat momenteel 4 lasersnijmachines, met een maximale plaatafmeting van 3000x1500mm en 2 volledig 3D aangestuurde kantbanken (135 Ton en 220 Ton persdruk) met automatische gereedschapwisselaar en een maximale lengte van 3000mm.

Automatische plaatmagazijnen halen de te snijden platen op en verwerken ze tot uw product. Het uitsorteren gebeurt door robots in bakken of op pallets. Van daar uit gaan de producten naar onze kantbanken welke automatisch zijn geprogrammeerd en omgesteld. Op deze manier realiseren wij de korste doorlooptijd, hoogste kwaliteit en lage prijs. Enkelstuks, kleine – en middelgrote series. De kracht van QRM Sheetmetal!

U kunt geen gebruik maken van de webcalculatie op een mobiel en alleen op een desktop versie.

CONTACTGEGEVENS

Franklinstraat 10
6003 DK WEERT
E: info@qrm-sheetmetal.com
Top
QRM sheetmetal